Kurs i lefsebaking

På tunet har det vært bakt lefser i mange generasjoner. Tunets nåværende eier, Ingrid, har lært kunsten av sin mor, Åshild. Mange som har prøvd å bake lefse på egenhånd, strever med «mel til passe deig». Dette lærer du på kurset!

Kurset starter fredag kl. 18 til 21, og fortsetter lørdag fra kl. 10 til 18. Fredag møtes kursdeltakerne i kafeen på tunet for en første innføring, smaksprøver og baking av Hardangerlefse – med oppskrift fra Norsk Folkemuseum på Bygdøy i Oslo. Lørdag fortsetter kurset på sentralskolens skolekjøkken. Da bakes det tynnlefse/kvitlefse etter mor Åshilds oppskrift. Dersom det blir tid, baker vi også kling fra Rauland.

Kurset koster NOK 1.000,- pr. person. Ingredienser ca NOK 150 pr. person. Maks 8 deltakere. 

Web Traffic: Today 63 | Total 212341